Gyorskereső

termékteszt ● teszt ● nébih ● vakteszt ● vitaminok ● hungarikum ● egészség ● ásványi anyag ● adalékanyag ● gyümölcs ● kolbász ● szárazkolbász ● sajt ● prémium ● füstölt ● minőség ● parasztkolbász ● élelmiszerárak ● trappista sajt ● kenőmájas ● zöldség ● májas ● szabálytalanság ● felfüggesztés ● ksh ● kacsazsír ● libazsír ● ellenőrzés ● kifli ● nosztalgia kifli ● húspép ● margarinos kifli ● foszlós kalács ● fonott kalács ● kalács ● e-szám ● tej ● fehér bab ● élelmiszer-ellenőrzés ● négerbab ● vesebab ● gyöngybab ● párizsi ● tejtermék ● bab ● bírság ● felvágott ● sertéshús ● fűszerpaprika ● húskészítmény ● húsüzem ● kenyér ● szennyezettség ● zsírsavak ● cukor ●

Kezdőlap >> | Információk >> | Új termékek >>


Egy igazi magyar finomság: Tepertő

Tepertő, töpörtyű, csörge, kurcing. A sok név mögött ugyanaz lapul. Sok kicsi ropogós, ízletes, aranybarnára sült csemege...Tepertő, töpörtyű, csörge, kurcing. A sok név mögött ugyanaz lapul. Sok kicsi ropogós, ízletes, aranybarnára sült csemege, melyet egy korsó sör mellett, finoman sóval fűszerezve, esetleg lila hagyma karikákkal díszítve, puha fehér kenyérrel vígan ropogtatunk, miközben az sem hoz ki a sodrunkból, ha kedvenc focicsapatunk aznap nem a legjobb formáját hozza a meccs alatt. A tepertő igazi ínyencfalat.

Ezt a finomságot hízott liba, és hízott kacsa bőrös hájának kiolvasztásával készítjük. A kifolyó zsírt dobozoljuk, a megmaradó friss illatos tepertőt vagy úgy, ahogy van, tégelybe, vagy vödörbe csomagoljuk. Eltarthatósága 15 – 20 °C-on 45 nap.

Egy másik igazi magyar kuriózum a tepertőkrém! A termékbe csak frissen sült tepertőt, finom fűszereket teszünk, és nem keverjük, nem hígítjuk zsírral. Három ízt alkottunk a kedves fogyasztóknak: vöröshagymásat, mustárosat, és csípős paprikásat, így mindenki kedvére válogathat. Mind a tepertő, mind pedig a tepertőkrém remek főző, és sütő alapanyag, egy hozzáértő háziasszony, vagy akár háziúr pompás tepertős pogácsákat tud varázsolni belőle, de nem megvetendő a pirítósra kent, zöldségekkel megbolondított szendvics csemege sem.

A tisztán tepertőből készült vöröshagymás, illetve mustárral ízesített krém mellett a csípős fajtát is előszeretettel vásárolják a fogyasztók. Eltarthatósága 5 – 10 °C-on 45 nap.

A termékeket a Spar, a Penny Market, a Metro, és a CBA hűtőiben találja meg a Tisztelt Fogyasztó.

Forrás: Fatmelter Kft. ▶▶

Feltöltve: 2017-11-11


Tetszett a cikk? Lájkolja, és ossza meg ismerőseivel!


Hozzászólások

Amennyiben szeretne hozzászólni a témához, kérjük regisztráljon a regisztráció menüben! Az ott bejegyzett felhasználónevével, és jelszavával tud majd itt belépni. A felhasználók e-mail címe nem jelenik meg nyilvánosan.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a szerkesztőség nem folytat véleménycserét a hozzászólásokban. Amennyiben kérdésük lenne hozzánk, e-mailben állunk szíves rendelkezésükre. A hozzászólások tartalmáért az Élelmiszerteszt üzemeltetője semminemű felelősséget nem vállal, és fenntartja magának a jogot felhasználók indoklás nélküli kizárására.

Szeretnénk megkérni Önöket, hogy a hozzászólásokban mellőzzék a trágár szavakat, megőrizve ezzel a téma fontosságát, és komolyságát! Köszönjük szíves megértésüket!

felhasználónév

e-mail cím

Az adatvédelmi nyilatkozat pontjait elfogadom

Kérjük, írja be a biztonsági kódot!

bizkod


Partnereink

Kíváncsi partnereink termékeire? Szeretne többet megtudni róluk? Kattintson a képekre, és látogassa meg weboldalukat!

Eddig 325388 látogatónk volt

Legfrissebb feltöltések...

Elszabadultak az árak a magyar boltokban: lassan luxus lesz a sertéshús

Feltöltve: 2020-02-19

Miért kerül a kolbászba sertésbőr?

Feltöltve: 2020-02-10

Afrikai sertéspestis (ASP)

Feltöltve: 2019-12-04

A pangasius

Feltöltve: 2019-11-27

Legújabb tesztjeink...

Füstölt szárazkolbász teszt

Feltöltve: 2019-06-03

Fonott kalács teszt

Feltöltve: 2019-04-15

Libazsír vs. kacsazsír, vízi szárnyas zsírokat teszteltünk!

Feltöltve: 2019-04-09

Kifli teszt

Feltöltve: 2019-03-08

Termékbemutatók...

100% libamáj titok, konzervbe zárva...

Feltöltve: 2019-12-04

Békési Moruga - Egy igazán csípős kolbász

Feltöltve: 2018-02-28

Egy igazi magyar finomság: Tepertő

Feltöltve: 2017-11-11

Így vásárolj fűszerpaprikát

Feltöltve: 2017-11-06

© Élelmiszerteszt.hu - Minden jog fenntartva • Készítette: Quasar

a lap tetejére