Gyorskereső

vitaminok ● ásványi anyag ● egészség ● hungarikum ● gyümölcs ● adalékanyag ● minőség ● zöldség ● vesebab ● nébih ● fehér bab ● e-szám ● bab ● gyöngybab ● párizsi ● négerbab ● húspép ● tejtermék ● felvágott ● húskészítmény ● tej ● teszt ● fűszerpaprika ● cukor ● csirke ● pulyka ● kenyér ● összetevők ● allergia ● sertéshús ● füstölés ● termékjelölés ● hal ● ízfokozó ● kalória ● virsli ● hústartalom ● tojás ● koleszterin ● köret ● húsok ●

Kezdőlap >>

Üdvözöljük az Élelmiszerteszt weboldalán!

Hogy mire is jó az Élelmiszerteszt? A válasz igen egyszerű: egy speciális témában igyekszünk tájékoztatást, illetve kérdések esetén választ adni. De hát ilyen weboldalak már régen léteznek, minek megint egy új, kérdezhetné jogosan az ember.

Valóban, első pillantásra igazuk lehet azoknak, akik így gondolkodnak, mégis úgy véljük, simán belefér még ez is a választékba. Tény, hogy léteznek hasonló témával foglakozó weboldalak, de érzésünk szerint vagy nagyon szakszerűen fogalmaznak, így hamar lelankad az átlagember figyelme, vagy egyszerűen túl széles témakört igyekeznek átölelni, ami olyan érzést kelt, mint amikor belépünk egy hatalmas boltba, ahol szinte mindent kapni, de csak szűk választékban.

Mi kiszeltünk a témakörből egy darabot, és ezt próbáljuk kivesézni. Igyekszünk közérthetően írni, mellőzni a „nátrium-karboxi-metil-cellulóz & Co.” szövegeket, a száraz számokat, képleteket, vegyi átalakulások részletes leírását. Röviden leírva a lényegre törünk. Elegendő, ha vezetni tudjuk az autót, nem kell mindjárt azt is tudni, mitől megy.

Ami még nagyon fontos, hogy az Ön segítségére, közreműködésére is számítunk!

Tetszett a cikk? Lájkolja, és ossza meg ismerőseivel!


a lap tetejére ▲

Partnereink

Kíváncsi partnereink termékeire? Szeretne többet megtudni róluk? Kattintson a képekre, és látogassa meg weboldalukat!

Eddig 90982 látogatónk volt