Gyorskereső

vitaminok ⚫ ásványi anyag ⚫ egészség ⚫ gyümölcs ⚫ hungarikum ⚫ adalékanyag ⚫ zöldség ⚫ minőség ⚫ fehér bab ⚫ bab ⚫ vesebab ⚫ gyöngybab ⚫ négerbab ⚫ e-szám ⚫ húspép ⚫ felvágott ⚫ párizsi ⚫ tejtermék ⚫ húskészítmény ⚫ tej ⚫ fűszerpaprika ⚫ teszt ⚫ cukor ⚫ összetevők ⚫ nébih ⚫ csirke ⚫ allergia ⚫ pulyka ⚫ hal ⚫ húsok ⚫ kenyér ⚫ kalória ⚫ termékjelölés ⚫ füstölés ⚫ ízfokozó ⚫ virsli ⚫ köret ⚫ sertéshús ⚫

Kezdőlap >> | Keresés >>

Keresési eredmények a zöldség címkére


Összesen 10 találat


A karfiol

A karfiol feltehetően keletről származik, és valószínűleg Olaszországon keresztül jutott el Európába. A leginkább ismert fehér formája mellett létezik sárga, és lila fajtája is. A brokkolihoz hasonlóan nem szereti a fagyokat. [...]

Tényleg mérgező a nyers zöldbab?

Itt-ott hallani, hogy a hüvelyesek esetében jobb óvatosnak lenni, mert egyes fajtái bizony mérgezőek. Valóban így van ez, és minden hüvelyes „veszélyes” zöldség? Szerencsére nem kell pánikba esni, ha van is igazság az állításban, a helyzet nem olyan [...]

A brokkoli

A brokkoli közeli rokona a karfiolnak. Kis-Ázsiából származik, és az első időkben csak Olaszországban bővítette a konyhazöldségek sorát. A 16. században jutott el Franciaországba, majd később, mint „olasz spárga” Angliába. Nem fagytűrő növény. [...]

A kínai kel

A kínai kel nem rokona a hazai káposztaféléknek. Van hosszúkás, ráncos levelű fajtája, de kerek, világos fejű variánsa is. Egy kereszteződésből jött létre Kínában valamikor még az 5. században. [...]

A burgonya

A burgonya eredetileg Dél-Amerikából származik, és mintegy 5000 fajtája ismeretes szerte a világon. Kizárólag főzve, vagy sütve fogyasztható a magas, mintegy 20 százaléknyi emészthetetlen keményítőtartalma miatt. [...]

tovabb

1 / 2

Partnereink

Kíváncsi partnereink termékeire? Szeretne többet megtudni róluk? Kattintson a képekre, és látogassa meg weboldalukat!

Eddig 82057 látogatónk volt