Gyorskereső

termékteszt ● teszt ● nébih ● vakteszt ● vitaminok ● hungarikum ● egészség ● ásványi anyag ● gyümölcs ● adalékanyag ● sajt ● kolbász ● prémium ● minőség ● parasztkolbász ● trappista sajt ● szárazkolbász ● füstölt ● élelmiszerárak ● májas ● kenőmájas ● zöldség ● libazsír ● ellenőrzés ● szabálytalanság ● felfüggesztés ● kacsazsír ● ksh ● húspép ● kifli ● margarinos kifli ● nosztalgia kifli ● fonott kalács ● kalács ● foszlós kalács ● e-szám ● tej ● vesebab ● négerbab ● fehér bab ● bírság ● gyöngybab ● bab ● élelmiszer-ellenőrzés ● párizsi ● tejtermék ● felvágott ● fűszerpaprika ● húsüzem ● húskészítmény ● zsírsavak ● cukor ● sertéshús ● szennyezettség ● kenyér ●

Kezdőlap >> | Keresés >>

Keresési eredmények a vitaminok címkére

Összesen 24 találat

A krumplitól terebélyesedünk

A fenti cím tulajdonképpen butaság, és egy tévhitből ered. 100 grammonként körülbelül 70 kcal az energiatartalma ennek a Dél-Amerikából származó gumós növénynek. Összehasonlításul, ugyanennyi banán 88 kcal energiával bír. [...]

Miért barnul meg a felszeletelt alma?

Magyarországon az egy főre eső almafogyasztás körülbelül 15-20 kg. Számtalan fajtája létezik, piros, zöld, sárga, cirmos színekben virítanak a piacok standjain, a zöldség-gyümölcs boltok ládáiban, és a boltok polcain. Egyik keményebb fajta, másik oml [...]

Szuvidolás. Az otthoni konyháink új eljárása. A módszer ismertetése, előnyei

A szuvidolás a csúcsgasztronómiában jelent meg először. Michelin csillagos szakácsok konyháiban alkalmazott módszer volt, drága, otthoni konyhát vezető háziasszonyok számára elérhetetlen eszközökkel zajlott. Mára azonban, ahogy a legtöbb technológiai [...]

Megvan a megoldás! Most már csak a problémát kell kitalálni hozzá.

1929-ben másodszor osztottak ki Nobel díjat olyan tudósoknak, akik a vitaminok kutatásában értek el kiemelkedő sikereket. Christiaan Eijkmannak és Frederick Hopkinsnak december 10-én nyújtotta át a svéd király a neves díjat, pár héttel azelőtt, mielő [...]

Egy pár szétrágott szőlőmag még nem a világ! Sőt…

Hála a nemesítéseknek, mára mintegy 16000 szőlőfajtát ismerünk világszerte. A magas víz, és gyümölcscukor tartalom mellett kiváló B6-vitamin, másodlagos növényi anyag, és folsav forrás ez a remek gyümölcs. Vannak magvas, és mag nélküli fajták. De mel [...]

tovabb
utolso_oldal

1 / 5

Partnereink

Kíváncsi partnereink termékeire? Szeretne többet megtudni róluk? Kattintson a képekre, és látogassa meg weboldalukat!

Eddig 211370 látogatónk volt

Legfrissebb feltöltések...

Októberben 2,9%-kal nőttek az árak

Feltöltve: 2019-11-12

A hízott liba és kacsamáj termelése,valamint a hízott máj jelentősége a gasztronómiában

Feltöltve: 2019-11-11

A térfogatnövelő, vagy sűrítő szerek

Feltöltve: 2019-10-28

A starterkultúrás szárazáru gyártás - avagy miért savanyú a kolbászunk?

Feltöltve: 2019-10-18

Legújabb tesztjeink...

Füstölt szárazkolbász teszt

Feltöltve: 2019-06-03

Fonott kalács teszt

Feltöltve: 2019-04-15

Libazsír vs. kacsazsír, vízi szárnyas zsírokat teszteltünk!

Feltöltve: 2019-04-09

Kifli teszt

Feltöltve: 2019-03-08

Termékbemutatók...

100% libamáj titok, konzervbe zárva...

Feltöltve: 2018-09-14

Békési Moruga - Egy igazán csípős kolbász

Feltöltve: 2018-02-28

Egy igazi magyar finomság: Tepertő

Feltöltve: 2017-11-11

Így vásárolj fűszerpaprikát

Feltöltve: 2017-11-06

© Élelmiszerteszt.hu - Minden jog fenntartva • Készítette: Quasar

a lap tetejére