Tegye fel a kezét, aki valaha – mondjuk egy esős őszi délutánon - teletömte magát aszalt áfonyával! Mindannyian úgy gondoljuk ... már aki feltette a kezét, hogy jó döntést hoztunk, hiszen azért mégsem cukorkát, vagy csokit ettünk. Tévedtünk? Igen is [...]
A brokkoli közeli rokona a karfiolnak. Kis-Ázsiából származik, és az első időkben csak Olaszországban bővítette a konyhazöldségek sorát. A 16. században jutott el Franciaországba, majd később, mint „olasz spárga” Angliába. Nem fagytűrő növény. [...]
A banán talán az egyik legősibb kultúrnövényünk. Származási helye Délkelet-Ázsia. Onnan került a gyümölcs Indián át az arab területekre, ahonnan arab kereskedők vitték tovább Afrikába, és Európába. Csak a 15-16. században jutott el Amerikába spanyol, [...]
Aki fogyni akar, megpróbál kalóriát megtakarítani, mégpedig úgy, hogy kevesebbet eszik. Az a nézet, hogy kizárólag csak a bevitt kalóriamennyiséget kell szem előtt tartanunk, ma már nem állja meg a helyét. Hosszú távon rendkívül fárasztó, és valljuk [...]
Kíváncsi partnereink termékeire? Szeretne többet megtudni róluk? Kattintson a képekre, és látogassa meg weboldalukat!
Eddig 82065 látogatónk volt