Gyorskereső

termékteszt ● teszt ● nébih ● vakteszt ● vitaminok ● hungarikum ● egészség ● ásványi anyag ● gyümölcs ● adalékanyag ● kolbász ● prémium ● sajt ● parasztkolbász ● trappista sajt ● minőség ● füstölt ● szárazkolbász ● zöldség ● kenőmájas ● májas ● felfüggesztés ● ellenőrzés ● kacsazsír ● élelmiszerárak ● szabálytalanság ● libazsír ● margarinos kifli ● ksh ● nosztalgia kifli ● húspép ● kifli ● fonott kalács ● e-szám ● foszlós kalács ● kalács ● tej ● bab ● tejtermék ● négerbab ● bírság ● vesebab ● élelmiszer-ellenőrzés ● gyöngybab ● párizsi ● fehér bab ● felvágott ● húsüzem ● húskészítmény ● fűszerpaprika ● sertéshús ● szennyezettség ● zsírsavak ● cukor ● kenyér ●

Kalóriaszámláló

Mától odafigyelek, hogy mit, és mennyit eszek! Illetve tenném, ha tudnám, hogyan is kezdjem. Először is jó lenne tudni, hogy például a hétvégi pörköltből vajon mennyit szedhetek tányéromra mindenféle bűntudat nélkül? Ha ilyesmi forog a fejében, jó helyre került. Ezen az oldalon könnyen kiszámolhatja, hogy annak a bizonyos pörköltnek a tápérték adatai hogyan alakulnak majd. Kattintson duplán az "összetevő kiválasztása" mezőre, vagy kezdje el beleírni a receptben szereplő összetevők nevét a mezőbe, szűkítve ezzel a listát, majd válassza ki a megfelelőt: olaj, hagyma, piros paprika, hús, stb...! Már csak a felhasznált mennyiséget kell beírnia, és készen is van. A "+" gombra kattintva új sort vihet fel, illetve a tápérték adatok megjelennek a lista alatt. Az "-" gombbal törölheti a bevitt listát. A szilárd összetevőket grammban, a folyadékokat pedig mililiterben kell beírnia. Kellemes számolgatást!


A készétel tápérték adatai

Tápérték adatok Mennyiség
Fehérjetartalom: g
Zsírtartalom: g
Szénhidráttartalom: g
Cukortartalom: g
Rosttartalom: g
Alkoholtartalom: g
Kalóriatartalom: kcal
Energiasűrűség: ▶

Tetszett a cikk? Katt a tetszik, és megosztás gombokra!

Partnereink

Kíváncsi partnereink termékeire? Szeretne többet megtudni róluk? Kattintson a képekre, és látogassa meg weboldalukat!

Eddig 91 látogatónk volt

Legfrissebb feltöltések...

A starterkultúrás szárazáru gyártás - avagy miért savanyú a kolbászunk?

Feltöltve: 2019-10-18

Három arany minősítést osztottak ki az idei sajtmustrán

Feltöltve: 2019-10-17

A fagyasztott és a gyorsfagyasztott húsok közötti különbségek, jellemzőik.

Feltöltve: 2019-10-08

Termékjelölések - Árulkodó sorrend

Feltöltve: 2019-10-07

Legújabb tesztjeink...

Füstölt szárazkolbász teszt

Feltöltve: 2019-06-03

Fonott kalács teszt

Feltöltve: 2019-04-15

Libazsír vs. kacsazsír, vízi szárnyas zsírokat teszteltünk!

Feltöltve: 2019-04-09

Kifli teszt

Feltöltve: 2019-03-08

Termékbemutatók...

100% libamáj titok, konzervbe zárva...

Feltöltve: 2018-09-14

Békési Moruga - Egy igazán csípős kolbász

Feltöltve: 2018-02-28

Egy igazi magyar finomság: Tepertő

Feltöltve: 2017-11-11

Így vásárolj fűszerpaprikát

Feltöltve: 2017-11-06

© Élelmiszerteszt.hu - Minden jog fenntartva • Készítette: Quasar

a lap tetejére