Gyorskereső

vitaminok ● nébih ● teszt ● hungarikum ● ásványi anyag ● egészség ● adalékanyag ● termékteszt ● gyümölcs ● vakteszt ● minőség ● májas ● kenőmájas ● zöldség ● húspép ● margarinos kifli ● vajas kifli ● tejes kifli ● tej ● e-szám ● nosztalgia kifli ● sós kifli ● vesebab ● négerbab ● tejtermék ● bírság ● fehér bab ● élelmiszerárak ● párizsi ● gyöngybab ● bab ● felvágott ● ksh ● élelmiszer-ellenőrzés ● húskészítmény ● fűszerpaprika ● szennyezettség ● cukor ● kenyér ●

Kezdőlap >> | Információk >> | Ami nem tetszik >>

Bevásárlás tankakadályokon át

Egyre inkább az az érzésem, tudomásul kell vennem, hogy nem jár első osztályú kiszolgálás egy üzletben, ahol mindent olcsón akarok megvenni, de talán mégis jogosan várhatnám el, hogy legalább tegyék lehetővé és ne akadályozzák bevásárlási szándékomat, pennyjeim elköltését.A képeken látható hadiállapot mindennapos jelenség egy magyarországi diszkontlánc boltjaiban, mégpedig általában úgy időzítve azt, hogy lehetőleg munkaidő utánra essen mindez, amikor a forgalom megugrik. Bár nézhetjük ezt a pozitív oldalról is, és gondolhatunk arra, hogy mindezt a mi egészségünkért teszik a bolt dolgozói, lehetőséget adva arra, hogy a napközben a kemény munka alatt elgémberedett testünkkel raklapokat, rakatokat másszunk meg, esetleg bekígyózzunk azok mögé, elérve így kedvenc paradicsompürénket, vagy málnaszörpünket. Az is lehet azonban, hogy mindez egy marketingfogás a lánc részéről, mellyel azt szeretnék elérni, hogy minél több időt töltsünk náluk, és például ne a sárga mezőben dőlt „i” betűs konkurenciához vonuljunk bevásárolni, hiszen ott ez az extra szolgáltatás még nem jár. Szerintünk rossz úton járnak.

Forrás: Élelmiszerteszt ▶▶

Feltöltve: 2018-09-25


Tetszett a cikk? Lájkolja, és ossza meg ismerőseivel!


Hozzászólások

Amennyiben szeretne hozzászólni a témához, kérjük regisztráljon a regisztráció menüben! Az ott bejegyzett felhasználónevével, és jelszavával tud majd itt belépni. A felhasználók e-mail címe nem jelenik meg nyilvánosan.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a szerkesztőség nem folytat véleménycserét a hozzászólásokban. Amennyiben kérdésük lenne hozzánk, e-mailben állunk szíves rendelkezésükre. A hozzászólások tartalmáért az Élelmiszerteszt üzemeltetője semminemű felelősséget nem vállal, és fenntartja magának a jogot felhasználók indoklás nélküli kizárására.

Szeretnénk megkérni Önöket, hogy a hozzászólásokban mellőzzék a trágár szavakat, megőrizve ezzel a téma fontosságát, és komolyságát! Köszönjük szíves megértésüket!

felhasználónév

e-mail cím

Az adatvédelmi nyilatkozat pontjait elfogadom

Kérjük, írja be a biztonsági kódot!

bizkod


Partnereink

Kíváncsi partnereink termékeire? Szeretne többet megtudni róluk? Kattintson a képekre, és látogassa meg weboldalukat!

Eddig 123618 látogatónk volt

Legfrissebb feltöltések...

Karcagi birkapörkölt

Feltöltve: 2019-02-12

Decemberben 2,7%-kal, 2018-ban átlagosan 2,8%-kal nőttek az árak

Feltöltve: 2019-02-07

Citromlé: nem csodaszer, de nagyon hasznos

Feltöltve: 2019-02-06

Nem városi legenda: az élelmiszerek harmada rosszabb vagy eltérő minőségű

Feltöltve: 2019-01-31

Termékbemutatók...

100% libamáj titok, konzervbe zárva...

Feltöltve: 2018-09-14

Békési Moruga - Egy igazán csípős kolbász

Feltöltve: 2018-02-28

Egy igazi magyar finomság: Tepertő

Feltöltve: 2017-11-11

Így vásárolj fűszerpaprikát

Feltöltve: 2017-11-06

© Élelmiszerteszt.hu - Minden jog fenntartva • Készítette: Quasar

a lap tetejére