Gyorskereső

termékteszt ● teszt ● vakteszt ● nébih ● vitaminok ● hungarikum ● egészség ● ásványi anyag ● adalékanyag ● gyümölcs ● minőség ● trappista sajt ● sajt ● májas ● zöldség ● kenőmájas ● kacsazsír ● libazsír ● szabálytalanság ● margarinos kifli ● felfüggesztés ● nosztalgia kifli ● húspép ● ellenőrzés ● kifli ● tej ● kalács ● fonott kalács ● élelmiszerárak ● foszlós kalács ● e-szám ● ksh ● bab ● vesebab ● négerbab ● gyöngybab ● bírság ● párizsi ● tejtermék ● fehér bab ● élelmiszer-ellenőrzés ● felvágott ● fűszerpaprika ● húskészítmény ● húsüzem ● kenyér ● sertéshús ● szennyezettség ● zsírsavak ● cukor ●

11 féle sertésvirslit teszteltünk, hogy tudd, melyiket válaszd szilveszterre

Itt az év utolsó pár napja, irány a virslispult, hogy szilveszterkor jól belakjunk vele. Le is teszteltünk tizenegy sertésvirslit, nézd, melyik nyert !

A virsli a lencse társa év végén – szinte minden háztartásban fogyasztunk belőle. Mi most úgy döntöttünk, a sertésvirsliket szemlézzük. Jó tudni, hogy a Magyar Élelmiszerkönyv húskészítményekre vonatkozó, 2017 augusztusa óta hatályba lépett változtatása szerint a virsliknek minimum 51% húst kell tartalmazniuk. Ha ennél kevesebb hús van egy termékben, az nem nevezhető virslinek.



A gyártók természetesen reagáltak a szigorításra, ezért manapság egyre több egyéb elnevezésű terméket találunk a boltokban: 'hot dog', 'rudacska', különféle 'készítmények' jelentek meg a polcokon. Fontos változás még, hogy a csontról mechanikusan lefejtett hús (MSM) mennyisége nem haladhatja meg a 10 százalékot.



Mi most TIZENEGYFÉLE sertéssvirslit szedtünk össze, főztünk ki és pontoztunk egy vaktesztelést és -kóstolást követően, ahol a külalak (szín, állag, külső jegyek) és az ízélmény számítottak. Öten tesztelünk, egy virslit 1-5-ig lehetett pontozni, a maximálisan adható pontszám így 25 volt.



A teszt eredménye a cikk feletti táblázatban olvasható...

Forrás: Nosalty ▶▶

Feltöltve: 2017-12-28

Tetszett a cikk? Katt a tetszik, és megosztás gombokra!


Hozzászólások

Amennyiben szeretne hozzászólni a témához, kérjük regisztráljon a regisztráció menüben! Az ott bejegyzett felhasználónevével, és jelszavával tud majd itt belépni. A felhasználók e-mail címe nem jelenik meg nyilvánosan.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a szerkesztőség nem folytat véleménycserét a hozzászólásokban. Amennyiben kérdésük lenne hozzánk, e-mailben állunk szíves rendelkezésükre. A hozzászólások tartalmáért az Élelmiszerteszt üzemeltetője semminemű felelősséget nem vállal, és fenntartja magának a jogot felhasználók indoklás nélküli kizárására.

Szeretnénk megkérni Önöket, hogy a hozzászólásokban mellőzzék a trágár szavakat, megőrizve ezzel a téma fontosságát, és komolyságát! Köszönjük szíves megértésüket!

felhasználónév

e-mail cím

Az adatvédelmi nyilatkozat pontjait elfogadom

Kérjük, írja be a biztonsági kódot!

bizkod


Partnereink

Kíváncsi partnereink termékeire? Szeretne többet megtudni róluk? Kattintson a képekre, és látogassa meg weboldalukat!

Eddig 139737 látogatónk volt

Legfrissebb feltöltések...

A tojások titkos jelölése: mi mit jelent ?

Feltöltve: 2019-04-16

Márciusban 3,7%-kal nőttek az árak

Feltöltve: 2019-04-10

Étkezési búzaliszttel kevert tönkölybúza liszteket vont ki a forgalomból a Nébih

Feltöltve: 2019-04-04

Békés megyei húsüzemekre csapott le a Nébih

Feltöltve: 2019-04-03

Legújabb tesztjeink...

Fonott kalács teszt

Feltöltve: 2019-04-15

Libazsír vs. kacsazsír, vízi szárnyas zsírokat teszteltünk!

Feltöltve: 2019-04-09

Kifli teszt

Feltöltve: 2019-03-08

Trappista sajt teszt

Feltöltve: 2019-03-01

Termékbemutatók...

100% libamáj titok, konzervbe zárva...

Feltöltve: 2018-09-14

Békési Moruga - Egy igazán csípős kolbász

Feltöltve: 2018-02-28

Egy igazi magyar finomság: Tepertő

Feltöltve: 2017-11-11

Így vásárolj fűszerpaprikát

Feltöltve: 2017-11-06

© Élelmiszerteszt.hu - Minden jog fenntartva • Készítette: Quasar

a lap tetejére